Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Almina Kitap Fuar ve Organizasyon'un ortaklaşa yürütülen proje çerçevesinde Lapseki Belediyesi’nin ev sahipliğinde açılan,  "3. Lapseki Kitap Festivali Ve İmza Günleri" Etkinliği Lapseki Belediyesi Sosyal Tesislerde başladı. Yerel yazarlardan Ahmet Kaşıkçı’nın etrafını saran çocuklar hem fuar ziyaretçilerini hem de Yazar Kaşıkçı’yı son derece mutlu  etti.
 
İmza Günleri Etkinliği kapsamında, Sibel Karabulut, Mustafa Atmaca, Ahmet Kaşıkçı, Selçuk Kızıldağ ve Mustafa Gür ile on binden fazla eser Lapsekililer ile buluştu.
Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Almina Kitap Fuar ve Organizasyon'un ortaklaşa yürütülen proje çerçevesinde Lapseki Belediyesi’nin ev sahipliğinde açılan, "3. Lapseki Kitap Festivali Ve İmza Günleri" Etkinliği Lapseki Belediyesi Sosyal Tesislerde başladı.
Lapseki Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı fuarı ziyaret eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz bu hizmetten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

CHP’LİLER YEREL YAZARLAR İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve CHP il Genel Meclis Üyesi Ali Özkan Aldemir, 3. Lâpseki kitap fuarını ziyaret ederek yerel yazarların imza gününe katıldılar.
Yerel yazarlardan Ahmet Kaşıkçı da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Almina Kitap Organizasyonun düzenlediği Lapseki 3.Kitap Festivali İmza Gününde gençlerle birlikte idik” notunu düştü. Kaşıkçı’nın etrafını saran çocuklar hem fuar ziyaretçilerini hem de Yazar Kaşıkçı’yı son derece mutlu  etti.
Tuğba Kulasoy