“Emin Adımlarla İktidara Yürüyoruz”

CHP Çardak Belde Başkanlığı tarafından Çardak Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen rozet takma törenine , Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan , İl Başkan Vekili M. Orhan Orhan, İl Teşkilat Sorumlusu Ali Rıza Berkit, İl Hukuk Sorumlusu Mustafa Özkul, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Bşk. Vekili Recep Arabacı, Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan , Kepez Belde Başkanı Kudret Şahin, Kepez Belde Saymanı Yaşar Ünal , Eski İl Başkanı İsmet Güneşhan, Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Parlak, Gelibolu İl Genel Meclis Üyesi Nihat Öner, Gelibolu İlçe Sekteteri Taner Özgöz, Lapseki İl Genel Meclis Üyesi Özkan Aldemir, Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Çardak Belde Başkanı Kazım Atılgan, Umurbey Belde Başkanı Emin Eçili, Lapseki İlçe, Çardak Ve Umurbey Belde Yöneticileri, Kadın Ve Gençlik Kolları Yöneticileri, çok sayıda partilinin katıldığı tören, konuşmalar ve ikramlarla devam etti.
Törende CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan, CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Çardak CHP Belde Başkanı Kazım Atılgan birer konuşma yaptı.
Konuşmalarının ardından parti yetkilileri üyelere rozetlerini taktılar.
Törene ilişkin CHP Lapseki İlçe Başkanlığı'ndan; “Bütün çarkların döndüğü üreten bir Türkiye için, demokrasinin ve adaletin hakim olduğu, mutfaklardaki yangının söndürüldüğü huzurlu bir toplum için, aydınlık günlere duyduğumuz inançla, Atatürk ilkeleri ışığında yürümeye, tüm birim ve kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımızla her geçen gün daha da büyüyerek emin adımlarla iktidara yürüyoruz! Yoğun ilgi gösterilen ve oldukça kalabalık olan törende, partimize yeni üye olan otuz kişiye rozet takıldı” ifadelerine yer verildi.