Lapseki Belediyesi sahil sosyal tesislerinde yapılan Lapseki şoförler ve otomobilciler esnaf odası seçiminde iki aday yarıştı.
Mevcut başkan İbrahim Ergin Kısa bir açılış konuşmasının ardından divan kurulu belirlendi.
Şoförler ve otomobilciler esnaf odası seçiminde Divan Başkanlığını Esnaf odaları Birliği başkanı Ünal Özcan, Katip üyeler, Gelibolu esnaf odasi baskan Ahmet Nalbant, Lapseki esnaf odası başkanı Cengiz Halil Teoman, Umurbey esnaf odası başkanı Halil Öner, Gelibolu şoförler odası başkanı Ömür İşseler yaptılar.
Divan Başkanı Başkanlığını Esnaf odaları Birliği başkanı Ünal Özcan” Öncelikle Genel Kurul toplantılarımızda her daim yanımızda olan yerel yönetim temsilcileri siyasi partiler, muhtarlar,kamu kurum temsilcilerine ben sizin adınıza çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta Lapseki’nin evladı Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile birlikte olduk esnafımızın sorunlarını kendilerine ilettim esnafımızın sorunlarını birlikte çözeceğiz”dedi.
Lapseki şoförler ve otomobilciler esnaf odası seçimine Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlce başkanı Namık Ergin, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, İYİ Parti İlçe başkanı Yakup Uzun, DEVA Partisi ilçe başkanı Hüseyin Duman ve şoförler katıldılar. Hasan Gök, Ömer İnan, Murat Dalkıran, Kemal Çakın, Ali Topçu, Suat Çekmece, İbrahim Evciment. Denetim kurulu üyeleri: Anıl Çetin, Mustafa Canbaz, Selim Kaya.
 
Ercan Özçetin