İlçe Başkanı Duman, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Misafirperverlikleri için Şahinli köyümüze çok teşekkür ederiz. Çözümlerimiz Net. Deva Partisi iktidarında çiftçimize haciz gelmeyecek” dedi.

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Avukat Berkan Karaca ve İl Teşkilatı, Lâpseki İlçe Başkanı Hüseyin Duman ve yönetimi ile birlikte, Lâpseki İlçesine bağlı Şahinli köyünü ziyaret etti. Vatandaşların dertlerini dinleyip kendilerine eylem planlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Ayrıca kadın yönetim kurulu üyeleri de ev ziyareti gerçekleştirdi.
İlçe Başkanı  Duman, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; “DEVA Partisi Lapseki İlçe Başkanlığı olarak İl Başkanımız ve yönetimi ile birlikte Şahinli köyümüzü ziyaret ettik. Köylülerimizin dertlerini dinleyip kendilerine eylem planlarımızı ve çözüm önerilerimizi anlattık. Ayrıca kadın yönetim kurulu üyelerimiz de ev ziyareti gerçekleştirdi. Misafirperverlikleri için Şahinli köyümüze çok teşekkür ederiz. Çözümlerimiz Net. Gübrede Çiftçimize %50 destek.  Yemde Çiftçinize %50 destek Mazotta Çiftçimizden ÖTV almayacağız.  Çiftçimizin Kredi borçlarını 2 yıl faizsiz erteleyeceğiz. 2 yıl sonra bu borçları uzun vadeye yayacağız. Deva Partisi iktidarında Çiftçimize haciz gelmeyecek” dedi.
Tuğba Kulasoy