Devlet Hastanesi yönetimi tarafından hazırlanan iftar programına hastane personeli ve toplum sağlığı çalışanları eşleriyle birlikte katıldılar.
İftar programı öncesinde hastane baş hemşiresi Naciye Güneş ve hastane müdürü Alpaslan Özbayram, iftar programına katılan personeli birebir gezerek programa katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
İftar programında kısa bir konuşma yapan Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ömer Aydemir, yaptığı teşekkür konuşmasında” Değerli çalışma arkadaşlarım,  aileleri ve çok değerli konuklarımız ;
Kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin arttığı ramazan ayında bu iftar yemeğinde bir araya gelmiş bulunmaktayız.
Belediyemizin biz Lapseki sağlık çalışanlarına düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı, değerli kurum amirlerime, çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz.
Bu güzel günde, bu güzel ortamda, bu güzel manzarada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz.
Yarıdan fazlasını geride bıraktığımız bu mübarek Ramazan ayında rabbim hepimize sağlık sıhhat huzur versin. 
Bu güzel akşamda bizleri siz değerli çalışma arkadaşlarımız, aileleri ve değerli konuklarımız ile, bir araya gelmemize destek olan Lapseki Belediye Başkanımıza ve  ekibine, Gestaş Deniz Ulaşım Şirketine Lapseki Devlet Hastanesi İdaresi olarak Teşekkür ederiz”dedi.
İftar programına Lapseki Belediye Başkan yardımcısı Aynur Bozkurt ‘ta katıldı.
 
Ercan Özçetin