Lâpseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, gelen öğrenciler ve aileleri ile sohbet ederek, bilgilendirmede bulundu. 2022–2023 Eğitim Öğretim Yılında 6 bölüm ve 11 programa yerleşen öğrenci sayısı 556 ile program doluluk oranının %100’ü bulduğunu belirterek, öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lapseki Meslek Yüksekokulu’ nda 2022–2023 Eğitim Öğretim yılı ilk kayıt töreni Doç. Dr. Engin Gür’ ün öncülüğünde, Lapseki Belediye Başkan Vekili Beyti Doğan, kurum akademik ve idari personelinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kayıt sırasında öğrencilere günün anısına hediyeler takdim edildi.
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programını kazanan Uğur Gül’ ün kaydı Lapseki Belediye Başkan Vekili Beyti Doğan, Biyokimya Programı öğrencisi Kaan Arda Erçin’in kaydı Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Laboratuvar Teknolojisi (İ.Ö) öğrencisi Neslişah Tezcan’ ın kaydı Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Başak Özsancak ve Öğr. Gör. Neşe Yılmaz tarafından alındı. Kayıt sırasında öğrencilere günün anısına hediyeler takdim edildi.

556 ÖĞRENCİ İLE PROGRAM DOLULUK SAYISI %100 OLDU
Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, gelen öğrenciler ve aileleri ile sohbet ederek, bilgilendirmede bulundu. 2022–2023 Eğitim Öğretim Yılında 6 bölüm ve 11 programa yerleşen öğrenci sayısı 556 ile program doluluk oranının %100’ü bulduğunu belirterek, öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.

“LAPSEKİ'MİZE HOŞ GELDİNİZ”
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lapseki Meslek Yüksekokulu'nun ilk kayıt gününe Belediye Başkan Vekili Beyti Doğan katıldı. Doğan, “Yarınlarımızın teminatı olan ve ülkemizi güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacağına inandığımız tüm öğrenci kardeşlerimize Lapseki'mize hoş geldiniz diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Tuğba Kulasoy