Sponsorluğunu iş adamı İskender Kayanın yaptığı, Lapseki belediyesi geleneksel 6. Sünnet şöleninde 15 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımı atmış oldular.
Lapseki Belediyesine ait sahil sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” İlçemizde daha önceki yıllarda yapmış olduğumuz, fakat  Pandeminden dolayı son iki yıldır yapamadığımız ‘Lapseki Belediyesi Sünnet şöleninin bu yıl 6.sını yapıyoruz’ bu yıl 15  çocuğumuzun sünnet işlemleri bitti hepsi maşallah çok sağlıklı bu günde burada biraz sonra mevlüt okutacağız Allah kabul etsin. Buraya katılan tüm ailelere  çocuklarının bundan sonraki Mürvetlerini görmelerini temenni ediyor her kese çok teşekkür ediyorum. Ben özellikle hiçbir zaman bizden desteklerini esirgemeyen ve bu yılda yine sünnet şölenimizin sponsorluğunu üstlenen  iş adamı İskender Kaya’ya özellikle teşekkür ediyorum”dedi.
Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, iş insanı İskender Kaya'ya yaptığı katkılardan dolayı çiçek ve plaket takdiminde bulundu.
Lapseki Belediye 6. Sünnet Şölenini programına AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Kadın Kolları Başkanı Aynur Okutucuve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Ercan Özçetin