Çanakkale Barosu 36. Olağan Genel Kurulu, çok sayıda avukatın katılımıyla gerçekleşti. Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Genel Kurul'un Divan Başkanlığını Av. Hüdai Erdal Gezen’in yaparken, baro başkanlığına Mevcut Başkan Av. Soner Aydın ile Av. Hande Keskin aday oldu. Geçtiğimiz yılda iki isim başkanlık yarışına girmiş, sandıktan eşit sayıda oy çıkmıştı. Kıdem ve yaşı daha büyük olan Av. Soner Aydın kanunen baro başkanı olmuştu. Bu yılda yine aynı şekilde çekişmeye sahne olan seçimde çekişmeye sahne oldu.
 Genel Kurul'un ilk gününde Baro Başkanı Av. Soner Aydın 2021-2022 döneminde yapılan çalışmaları anlattı. Tekrar aday olan  Av. Soner Aydın ve Av. Hande Keskin’in konuşmalarının ardından Genel Kurul’un ilk sona erdi.Genel Kurulu ikinci günü ise seçim gerçekleşti. Sandıklardan çıkan oyların sayılmaya başlamasıyla birlikte 287 oy alan Av. Hande Keskin seçimi kazandı. seçimde  Av. Soner Aydın ise  283 oy aldı.Baro Yönetim Kurulunda, Av. Eyüp Algül, Av. Fatih Engin, Av. Erhan Kızık, Av. Şebnem Çıtak, Av. Pelin Turhan Erkan, Av. Ayşe Karakaya Şişek, Av. Ezgi Deniz Ünsal, Av. Ardahan Dikme, Av. Tugay Yılmaz ve Av. Ali Furkan Oğuz isimleri yer aldı. 
Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine,  Av. Bülent Şarlan, Av. Dilek Sağır ve Av. Mehmet Altın’dan oluştu. Disiplin Kurulu; Av. Ebru Değirmenci Hüsmenoğlu, Av. Şennur Tarak, Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu, Av. Emel Şahinkaya ve Av. Şerefnur Çakır Demirtaş’tan oluşurken, Denetleme Kuruluna ise Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu, Av. Derya Sunar ve Av. Cahide Pınar Kaptan seçildi.
Ercan Özçetin