Şehit cenazesi nedeniyle yasın hakim olduğu ilçede, bu akşam iki oğlu için yapılacak sünnet eğlencesini iptal eden Ayhan Bayram, düğün konvoyunu şehit polisin mezarı başında sonlandırdı. 
Cizre'de PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Halil İbrahim Eriç'in cenazesi Çanakkale'nin Çan ilçesinde toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından da ilçede yas hakim. Şehit polis memurunun defnedildiği ilçe mezarlığı da ziyaretçi akınına uğruyor. Çan'da yaşayan ve iki oğlunun sünnet düğününü yapacak olan Ayhan Bayram, sünnet eğlencesini iptal ederek düğün cemiyetini mezarlık ziyaretiyle noktaladı. Evlerinin önünden başlayan düğün konvoyuyla ilçe mezarlığına geldiklerini söyleyen Bayram, "Bugün bizi en mutlu günümüzdü. Ama bu mutlu günümüzü buruk geçirmek zorunda kaldık. Türkiye'mizin canı olan şehitlerimizden bir tanesi ilçemizde olduğu için bu mutlu günümüz buruk geçti. Gündüz derneğimiz olduğu için şehidimizin cenazesine katılamadım. Bunun telafisini, sünnet düğünleri olacak çocuklarım Tahsin Berat ve Buğra ile eşim Semra'yla birlikte düğün konvoyumuzu şehidimizin mezarında sonlandırarak yapmak istedim. Akşam da düğün tarzı eğlencemizi iptal ettim" dedi.
Sünnet kıyafetleriyle mezarlığa gelen Tahsin Berat ve Buğra ile davetliler, şehit polis memuru Halil İbrahim Eriç'in mezarı başında dua etti.


Kaynak: İHA