Hafta sonu başlayacak olan Çanakkale Süper Amatör Lig maçları öncesinde protokol üyelerine ziyarette bulunan Geliboluspor Kulübü Başkanı Mevlüt Can ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ı da ziyaret etti. Lacivert-Beyazlı kulübün yöneticilerini makamında misafir eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar, gençliği spora yönlendirmek için herkesin gayret göstermesi gerektiğine vurgu yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Özacar, yerel yönetim olarak ilçe sınırları içerisindeki tüm spor kulüplerine imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Tüm kulüplerimizin gelirlerini arttırıcı projeleri oluşturmak ve alt yapıya özen göstermek başarıyı getirecek en önemli iki etkendir. Bu yıl Geliboluspor Kulübü ile ortaklaşa açtığımız yaz spor okulları ile alt yapı anlamında ilk adımı attığımıza inanıyorum. Yeni sezonda ilçemizin güzide kulübü Geliboluspor’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Geliboluspor Kulübü Başkanı Mevlüt Can da, Gelibolu Belediyesi’nin Geliboluspor’a çok önemli katkılar sunduğunu belirterek, bu yıl mütevazi bütçe ve kadroları ile ilçenin adına yakışan başarıları yakalama hedefinde olduklarını söyledi.  
 


Kaynak: Haber Merkezi