Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İlçe Başkanı Namık Ergin, il özelidaresi meclis başkanı Nejat Önder, il genel Meclis üyesi Halil Özer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Lapseki’ye bağlı İlyasköy’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Köy ziyaretine  ayrıca İlçe Ziraat odası başkanı İsmail Sevim’de katıldı.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında köylere teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Lapseki'de İlyasköy'ü ziyaret eden Gider’i, köyde kadınlar, çocuklar ve köy ahalisi karşıladı. Köy meydanında vatandaşlara hitap eden Gider, köy ziyaretlerine seçim sonrasında da devam edeceklerini belirterek; "verdiğiniz oylar, bizlere gösterdiğiniz teveccüh, bizler için çok kıymetli. Daha 2015'te ilk milletvekili adaylığım döneminde de, milletvekili olduğum dönemde de İlyasköy bizlere desteğini hep gösterdi. İlyasköy bizleri bağrına bastı, bizler İlyasköy'ü hep sevdik. Sıklıkla burada olduğu gibi tüm  köylerimizi ziyaret ederek, güncel sorunların çözümü için el ele vererek güçbirliği yapmaya devam edeceğiz. Hayat her zaman dinamiktir. Gelişim sürdükçe, çözülmesi gereken yeni konular hep olacaktır. Bizler de sizlerden aldığımız güçle, tüm sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.
Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, köy ziyaretinin ardında Lapseki’de ilçe başkanı Namık Ergin, il genel meclis üyesi Halil Özer ve ilçe yöönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahilde gezerek vatandaşlar ile selamlaştı ardından kahve hanede gençlik kolları başkanı Birol Günal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sohbet etti.

Ercan Özçetin