Kongre öncesinde şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

Mevcut başkan Süleyman Koyun tek listeyle girdiği ilçe kongresinde tekrar ilçe başkanı seçildi.

Büyük Birlik Partisi ilçe Başkanı Süleyman Koyun’un listesinde şu isimler yeraldı. Eyüp Kurt, Mehmet Ali Sınmaz, İbrahim Olgun, Ümmügül Sayan, Ahmet Kılıçan, Fikret Gündoğdu,Ahmet Gür, Mehmet Gören,Fatih Vurucu,Emine Dalkıran, Ahmet Bigaalanlı, Halit Gür ve Ali Şah Ahmet Şahin.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından tekrar Büyük Birlik Partisi ilçe Başkanı Süleyman Koyun” Sözlerime başlamadan önce, başta rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızı ve partimizin kuruluşundan bu güne görev alan ve ebediyete intikal eden değerli büyüklerimizi rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun. Büyük birlik partisi Türkiye’deki siyesi duruşu,kadroları, temiz mazisi ile halkımızın gönlünde taht kurmuş bir siyasi harekettir. Bizler Allah’ın izniyle Lapseki ilçemizde Büyük birlik hareketini halkımızla buluşturacağız. Önümüzdeki seçimlerde iddialı bir şekilde çalışacağız ve büyük birlik partisinin muktedir iktidarını gerçekleştireceğiz. Cumhur İttifakı Olarak omur omuza vererek, ilçemizin sorunlarını ortak akılla birlik beraberlik içinde çalışarak çözüme kavuşturmak gece gündüz demeden koşarak, gerektiğinde yöneticilerle halımız arasında köprü olacağız. Hilal ile gül bayrağını yönetim ile birlikte ilçe teşkilatımız öncülüğünde, Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin liderliğinde, Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden yürüyerek partimizi daha ileriye taşıyacağız. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi ‘ Dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru koşacağız. Rabbim çıktığımız bu kutsal yolda bizleri mahcup etmesin. Kongremizim hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz eder, saygı ve hürmetlerimi sunarım”dedi.         

 

Lapseki Belediyesine ait sahil sosyal teksileri 2. Yapılan ilçe kongresine Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı. Ayrıca MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sevinç ve İYİ Parti ilçe başkanı Yakup Uzunda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katıldığı Lapseki Büyük birlik partisi ilçe başkanlığı 1. Olağan kongresinin de konuşan Lapseki belediye başkanı  Eyüp Yılmaz” Öncelikle şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor hepsinin mekanları cennet olsun. Ülkemizin birliği, bütünlüğü hepimiz içim önemli ve değerli. Biz Türki’yeyiz, onun için hep birlikte, bu ülke için yapılması gereken ne varsa, gencimizle, yaşlımızla ve bütün vatandaşlarımızla beraber, hem ilçemizde, hem beldelerimizde, hem köylerimizde, hemde Çanakkale’mizde , hem de Ülkemizde yapılması gereken ne varsa Yapmamız gerekiyor”dedi.

 

Ercan Özçetin