Çanakkale'de 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkanlıkları için adaylar belirlenmeye başladı. İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkanı adayı, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi, İYİ Parti Grup Başkanvekili Burak Kunt oldu. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi, İYİ Parti Grup Başkanvekili Burak Kunt, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Av. Emirhan Şahbaz, Boğaz Medya'yı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldi.

 

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkanlıkları için isimler belli olmaya başladı. Çanakkale Merkez'de İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayı, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi, İYİ Parti Grup Başkanvekili Burak Kunt oldu.

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi, İYİ Parti Grup Başkanvekili Burak Kunt, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Av. Emirhan Şahbaz, Boğaz Medya'yı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya geldi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, “İyi Parti il başkanımız ilçe başkanımız, belediye başkan adayımız ile birlikte bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik.  Sağ olsunlar onlar da bizi misafir ettiler. Çanakkale’ye dair yaklaşan yerel seçimlerle ilgili basının görüşleri çok önemli. Çünkü bu şehri yakında takip ediyorlar. Şehrin dinamiklerini, hizmet alınan noktalarını biliyorlar. Bu konuda bir fikir alışverişinde bulunmak üzere buradayız” dedi.

 Çanakkale Belediye başkan adaylığı konusunda sorulan soruya yanıt veren Milletvekili Uz, “Bununla ilgili daha geniş bir açıklamamız olacak. Burak Kunt kardeşimiz 3 yıldır belediye için hazırlanıyor. Belediye Meclisinde grup başkanvekilimiz. Bu çalışmalarını biz genel merkezimize de bildirdik. Birlikte bir çalışma yürüttük. Yakın süreçte bunun açıklamasını yapacağız. Burada da önden bu ziyarette bildirmiş olalım” ifadelerini kullandı.

Tuğba Kulasoy