Geçtiğimiz gün Çarşı içindeki parti binası önünde yapılan açık havada Lapseki Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Mehmet Selamsız, düzenlenen programla, 2024 yerel seçimlerde belediye başkan aday adayını partililere ve vatandaşlara tanıttı.

Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, CHP İl başkanı Levent Gürbüz, ilil genel meclis üyesi Ali Özkan Aldemir’n ve partililerin katıldığı programada konuşan Lapseki Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Mehmet Selamsız “ Saygı değer Cumhuriyet Halk Partililer, değerli misafirlerimiz, Lapseki halkımız hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu gün aday adaylığı açıklamasını bulunmak üzere Hasan Kart arkadaşımızın, tanışma,  dayanışma birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına bu toplantıyı düzenlemiş bulunmaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yolu yolumuzdur deyip yola çıkan Hasan Kart arkadaşımızı çıktığı yolda tebrik eder Başarılar dilerim”dedi.

2024 Yerel seçimlerde Lapseki Cumhuriyet Halk Partisinden aday aadayı olan Hasan Kart” Çok değerli partililer sekiz yıldır örgütle mücadele verdiğim dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Evet güzel günler göreceğiz.  Öncelikle hep konuşuluyordu  Cumhuriyet Halk Partisi aday çıkartamayacak, yine birilerini destekleyecek, böyle olacak , şöyle olacak hayır öyle olmayacak  Cumhuriyet Halk Partisi Aslan gibi aday çıkaracak çıkarttı. Gençliğimiz, çocukluğumuz bu ilçenin sokaklarında geçti. Hala 10 yıldır bu ilçenin güzelleşmesi için  elimizden gelen tüm hizmeti belediye içerisinde vermeye devam ediyoruz ve bundan sonrada vereceğiz ve bir Nisan sabahı o koltuğa oturup halkçı belediye başkanı olarak vereceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün izninde,    Cumhuriyet Halk Partisi olarak o belediye başkanlığı seçimini alacağız, hep beraber alacağız arkadaşlar, Lapseki halkıyla beraber alacağız. Ve Lapseki halkının sosyal ve halkçı bir belediye anlayışıyla tanıştıracağız. Yerel kalkınmaya önem nasıl verilir herkes bütün başkan adayları da görecek başkanlarda görecek. Pozitif ayrımcılık konusunda, kadınlarımızın emek yününden kalkınması için, tüm gücümüzle, tüm desteğimizle onların yanda olacağız. Tarım politikalarında, tüm politikalarda, tüm amacımız, hedefimiz, gayemiz, Lapseki halkının yerel kalkınma yönünde olacak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi önümüzde 31 Martta yapılacak seçimlerde hep beraber çalışıp, hep beraber gezilmedik ev, girilmedik sokak bırakmayarak kendimizi tanıtacağız yapacağımız hizmetleri anlatacağız ve sonunda belediye başkanlığı seçimini kazanacağız hem de hep birlikte kazanacağız. Bir kez daha sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum yolumuz uzun gençliğimiz var, enerjimiz var, bu seçimi alacağız. Her şey çok güzel olacak”dedi.

 

Ercan Özçetin