İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti Çanakkale il başkanı Selatin Yıldızlar,  İYİ Parti Lapseki Belediye Başkan aday Atilla Öztürk, Programın açılış konuşmasını  İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz yaptı. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz”  Lapseki bizim için hep kıymetli olmuştur  ve biz bunu iyi bilerek diğer partilerimiz aday göstermeden ve biz adayımızı açıkladık ve önden başladık. Önceki dönemde arkadaşlarımızla yaptığımızda başarıyı yakalamıştık şimdi burada belediyeyi alıp Lapseki’ye hizmet etmek istiyoruz birinci amacımız bu. Kıymetli Lapseki’lilerin huzuruna bir alternatif üçüncü aday çıkarmak suretiyle, doğru , genç, dinamik, şehri bilen, belediyeyi bilen, daha önce belediyede hizmetleriyle bilinen bir genç kardeşimizi, Lapseki halkına yaniz sizlere en doğru adayı getirdik artık takdir sizin. Bakın değerlendirin diğer partilerin adaylarınızda değerlendirdin  ama biz halkımız kazansın istiyoruz. Kazanan Lapseki olsun istiyoruz” dedi.

İYİ Parti Lapseki Belediye Başkan aday Atilla Öztürk” Biz birkaç ay önce başlıyoruz dedik yola çıktık, projelerimizi hazırladık, kendimizi hazırladık şu anda sizlerin de gücüyle, desteğiyle Lapseki’ye çok güzel hizmetlerle başa gelmek istiyoruz, kazanmak istiyoruz hep beraber çalışacağız, hep beraber kazanacağız, biz kazanacağız Lapseki kazanacak”dedi. 

İYİ Parti ilçede yaptığı programlar çerçevesinde Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve beraberindekileri belediye hizmet binası önünde karşıladı. Yine  belediye programının ardından uğurlamak için belediye hizmet binası önünde fotoğraf çektirdiler.

 

Ercan Özçetin