Ligdeki performansını geliştirmek isteyen Çanakkale Belediyespor, Bodrumspor karşısında dirençli bir performans sergilese de galibiyet elde edemedi.

14 maç sonunda sadece iki galibiyet alan Çanakkale Belediyespor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşan Çanakkale Belediyespor, ilk seti 25-22'lik skorla kaybetse de, ikinci sette üst üste sayılarla farkı kapatarak seti 17-25 almayı başardı.

Karşılıklı top kayıpları ve çekişmeli geçen maçın üçüncü setinde ev sahibi Bodrumspor, 25-23'lük skorla seti kazanarak setlerde eşitliği sağladı. Ancak Çanakkale Belediyespor, dördüncü seti 25-27'lik skorla alarak bir kez daha öne geçti. Maçın son setinde istediği performansı gösteremeyen Çanakkale Belediyespor, seti 15-5 kaybederek sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Çanakkale Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1. Lig A Grubu'nda 6 puanla 11. sırada yer aldı. Ligdeki pozisyonlarını yükseltmek isteyen takım, önümüzdeki müsabakalara daha sıkı hazırlanarak performansını artırmaya çalışacak.

Tuğba Kulasoy