Lapseki AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin, göreve geldikten sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, yapılan Program çerçevesinde ilçedeki partileri ziyaret etme kararı alındığı bu çerçevede ilk ziyareti de CHP İlçe başkanlığına yapılmıştı.

 

Lapseki Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Mehmet Selamsız, İl Genel Meclis üyesi Ali Özkan Aldemir, CHP Lapseki Belediye Başkan dayı Hasan Kart ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti ilçe başkanlığına iadeyi ziyarette bulundular.

CHP İlçe başkan ve yönetimini parti binası girişinde AK parti ilçe Başkanı Hasan Engin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, il genel meclis üyesi Halil Özer ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Toplantı odasında yapılan görüşmelerde AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin” Öncelikle iadeyi ziyarete geldiğiniz için sizlere çok  teşekkür ediyorum. Parti başkanlığı görevi bize verildikten sonra ilk görev olarak ilçemizdeki partileri ziyaret etmek olmuştu.  Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti o gün müsait değilmiş herhalde. Bu gün ise Cumhuriyet Halk Partisi bu gün bizlere iadeyi ziyarette bulundular. Önümüzde bir yerel seçim var. Rabbim kasız belasız, birbirimiz hakkında çok iftira ve karalama olmadan, siyasi partilerin amacı belli bulundukları ilçeye hizmet etmek her beş yılda bir milletimizin önüne çıkılır Millet kimi takdir ederse o olacak vatandaşımız halkımız en güzel cevabı verir. Lapseki Belediye başkanlığı için aday olan Eyüp Yılmaz ve Hasan Kart başarılar diliyoruz”dedi. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Mehmet Selamsız” Seçim sürecinde bizlere zaman ayırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizi ziyaretimiz bir anlamada iadeyi ziyaret ve aynı zaman dada Eyüp Başkan’a hayırlı olsun çünkü burada hepimiz memleketimiz için uğraşıyoruz. Sizin dediğinize aynen katılıyorum kimse kimseye hakaret etmeden, kötü bir şey olmadan ben de kabul etmiyorum bazı şeyleri bana da dokunuyor. Ben seçimlerin bir yarışma içerinde geçmesini diliyorum”dedi.

CHP Belediye başkan adayı Hasan Kart” Belediye başkanımız Eyüp Yılmaz’a ve sana hayırlı olsun diyorum. Benim adaylığım ve ilçe başkanlığından böyle bir teklif geldiğinde bizim ilk sözümüz, biz kesinlikle ve kesinlikle sadece AK parti cepesinden değil bütün partiler için  kavga kültüründen uzak duracağız çünkü hepimiz Lapseki’de yaşıyoruz, Eyüp başkanımla 10 yıldır beraberiz aynı kurum içindeyiz bu benim için de çok büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Bura yönetiminiz içine baktığımda kimse yabancı değil. Geçmiş dönemlerde bazı örneklerini  yaşadık kavga kültürü hiç kimseye fayda sağlamıyor. Sonra insanlar birbirinin yüzüne bakamıyor hepimizin derdi Lapseki’ye hizmet etmekse çıkacağız çalışacağız seçim bitecek yine birbirimizle konuşacağız bir derdimiz olduğunda birlikte çözüm arayacağız” dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Ben sizlere nazik ziyaretinizden dolayı sizlere gerçekten teşekkür ediyorum. Biz küçük bir ilçede hep beraber yaşıyoruz. Sabah kalktığımızda beraberiz, akşam kahvehaneye çıktığımızda yine beraberiz kısacası her gün karşı karıyayız. Demokrasilerde elbette seçimler olacak, demokrasilerde iktidarlar olacak muhalefet  olacak  önemli olan memleketimize en iyi hizmeti yapabilmek, en güzelini getirebilmek. Siyaset idaa işidir Hasan kardeşim ben daha iyi yapacağım diyecek ben diyeceğim daha iyi yapacağım diye idaa edeceğim. Önemli olan burada birlik beraberlik içerisinde küçük bir ilçede yaşadığımız içinin inşallah en küçük bir hadise olmadan bu 31 Mart yerel seçimlerini atlatacağımızı düşünüyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin