Sezonun ikinci maçında kendi saha ve seyirci önünde Çanakkalespor ile karşılaşan Lapsekispor güçlü rakibi Çanakkalespor’u farklı 41- yenerek hem galibiyet serisini devam ettirmiş oldu hem de 3 puanın sahibi olan taraf oldu.

Maçtan önce teknik ekipten antrenör Arkın Kamaşık” Bu gün ligin ikinci maçını kendi saha ve seyircimizin önünde oynuyoruz. İlk maçımızı deplasmanda Karabigaspor oynamıştık ve sahan 3- 0  galip ayrılmıştık. Ekibimizde Lapsekili çocuklarımız var daha önce bizde oynayıp daha sonra başka takımlara giden arkadaşlarımız tekrar takımımıza döndüler. Bu gün Çanakkalespor ile oynuyoruz amacımız maçı kazanıp bu güzel havada tribünleri dolduran taraftarlarımıza güzel futbol ve galibiyet hediye etmek istiyoruz. Hedefimiz bu sezon ligi en üst sıralarda bitirmek. Şampiyonluk mu evet şampiyonluk istiyoruz ilçe istiyor biz istiyoruz yani herkes istiyor. Bizim taraftarımızdan istediğimiz taraftarlarını desteklesinler biz daha çok iyi şeyler yapacağız”dedi.

Maçtan önce soyunma odasına gelen Lapsekispor kulüp başkanı Şaban Kılıçan, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda geçtiğimiz hafta galibiyetle başlamanız çok iyi oldu bu gün sizlerden yine galibiyet bekliyorum. Hep birlikte yaptığımız mücadele sonucunda bu yıl bir üst lige çıkacağız ben buna inandım sizlerde de bunu görüyorum başarılar diliyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin