Çanakkale'nin Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden tek takımı J&M Çanakkale Belediyespor, namağlup serisine evindeki maçta da devam etti. Ligde oynadığı 10 maçı da kazanarak zirveye oturan Çanakkale Belediyespor, rakibi İzmir Asilada Ege Gelişim Basket'i 83-66 mağlup ederek liderlik unvanını sürdürdü.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubu'nda mücadele eden J&M Çanakkale Belediyespor, ligin ikinci yarısına evinde oynadığı maçla başladı. İzmir Asilada Ege Gelişim Basket'i ağırlayan Çanakkale ekibi, maça hızlı bir başlangıç yaparak sahadan 83-66 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Çanakkale Belediyespor, namağlup ünvanını sürdürüp puanını 20'ye çıkardı.

Çanakkale Belediyespor, 10 maçta 908 sayı üreterek grubun en çok sayı atan takımı oldu. Aynı zamanda potasında sadece 490 sayı gören ekip, en az sayı yiyen takım konumunda bulunuyor.

İkinci yarının ilk mücadelesinde taraftarlarını tribünde gören Çanakkale Belediyespor'a destek veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da takımını yalnız bırakmadı. Başkan Gökhan, takımın başarılı performansını izleyerek taraftarlar arasında yer aldı.

Tuğba Kulasoy