Lapseki’ye Bağlı Umurbey beldesinde düzenlenen programla seçim bürosu açılışı ve aday tanıtım toplantısı yapıldı.

Umurbey beldesi çarşı içinde düzenlenen aday tanıtım toplantısı mevlidi şerif okutularak başladı.

Ardından Programa katılan Çanakkale AK Parti il başkanı Naim Makas” Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılını inşa etme ödeviyle yola çıktık. Umurbey'imizde yerel seçim kampanyasını başlattık.

Umurbey'de bulunan seçim büromuzun açılışını ve Aday Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik. Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızı tanıttık ve Umurbey'in daha yaşanabilir bir geleceği için birlikte çalışacağımızın sözünü verdik”dedi.

Programımız; Lapseki Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Hasan Engin, Umurbey Belediye Başkan Adayı İlker Uzunçakır, Çardak Belediye Başkan Adayı Recep Sezgin, İl Genel Meclis Üyelerinden Halil Özer  ve İl genel meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirildi. Umurbey için güçlü bir gelecek için birlikte hareket ediyoruz.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin” Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda genel merkez tarafından onaylanan, ilçe, belde belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adaylarının isim listelerini hep birlikte ilçe seçim kuruluna teslim ettikten sonra beldelerde aday tanıtımı ve seçim bürosu açılışı yapıyoruz. Umurbey beldemizde yaptığımız programda vatandaşlarımız daha şimdiden karar vermiş Umurbey belediyesi AK Partili belediye olsun diye inşallah hep birlikte başaracağız”dedi.

 

Ercan Özçetin