Lapseki Belediye Başkanı ve AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz'ın aday ve proje tanıtım toplantısı partililer ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Hep birlikte yeniden başaracaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "31 Mart akşamı Lapseki’de yeniden tarih yazacağız inşallah. Bugün tanıtımını yaptığımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızla, gerçekleştireceğimiz projelerle Lapseki’mizi Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik vizyonu ile yeniden buluşturacağız" dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın aday ve proje tanıtım toplantısı Çınaraltı Meydanı'nda düzenlendi. Toplantıya AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Lapseki Belediye Başkanı ve AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yılmaz'ın projelerinin tanıtımının ardından sahneye çağrılan kontenjan Tayfun Sevim,  Belediye Meclisi Adayları Filiz Teoman, Saffet Sargut, Zeliha Ayverdi İsmailoğlu, Hakan Genç, Mustafa Çınar, Kani Mıstık, Burhan Kaya, Metin Güven, Ilgaz Yalçın, Haktan Özdemir ile İl Genel Meclisi Adayları Halil Özer, Murat Gürşen ve Fatih Günal tanıtıldı.

Aday ve proje tanıtım toplantısı hakkında paylaşımda bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, "Lapseki'deki yerel seçim kampanyamızın başlangıcında, içimizdeki coşkuyu, umudu ve heyecanı hissederek, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Türkiye'nin yüzyılını inşa etme hedefiyle yola çıktık. Lapseki'nin her köşesinden gelen destek ve samimi katılım, bizleri daha da güçlendirdi. Aday Tanıtım Toplantısı'nda, Lapseki'nin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaparak, gelecek için ortak vizyonumuzu paylaştık”dedi.  Proje tanıtım toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunan Lapseki Belediye Başkanı ve AK Parti Lapseki Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz, "Bugün büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz; aday tanıtım ve proje tanıtım toplantımıza katılan tüm gönüldaşlarımıza Şükran’larımı sunuyorum. Hep birlikte yeniden başaracağız. 31 Mart akşamı Lapseki’de yeniden tarih yazacağız inşallah. Bugün tanıtımını yaptığımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızla, gerçekleştireceğimiz projelerle Lapseki’mizi Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik vizyonu ile yeniden buluşturacağız. Yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanımız Naim Makas ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, AK Parti İlçe Başkanımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatımıza, Dava Arkaşlarımıza ve Tüm Hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ercan Özçetin