Ayvacık Kaymakamlığı ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bir araya getirilen 'Ayvacık Kaymakamlık Kupası' voleybol turnuvası, heyecanlı maçlar ve çekişmeli mücadelelerle sona erdi. Kurumlar arası düzenlenen bu sportif organizasyonda başarılı olan takımlar, kupa ve madalyalarını alarak ödüllerini kazandı.

Ayvacık Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen turnuva, kamu kurumları arasındaki dostluğu pekiştirmeyi, kamu çalışanlarını spora teşvik etmeyi ve spor etkinliklerini artırmayı amaçlıyordu. 12 farklı kurumun katılımıyla düzenlenen turnuva, büyük bir ilgi ve heyecanla takip edildi.

Final mücadelesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile 6. Nike FLO Komutanlığı takımları arasında gerçekleşti. Kaymakam Salih Sak, Belediye Başkanı Mesut Bayram, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen bu çekişmeli maçta Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, rakibine set vermeden galip gelerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. İkinci sırayı ise 6. Nike FLO Komutanlığı takımı elde etti. Üçüncülük ise İlçe Jandarma Komutanlığı takımının oldu.

Final müsabakasının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara madalya ve kupaları, Kaymakam Salih Sak ve Belediye Başkanı Mesut Bayram tarafından takdim edildi. Katılımcılar, bu sportif etkinlikle birlikte hem rekabetin tadını çıkardılar hem de dostluk bağlarını güçlendirdiler.

Tuğba Kulasoy