Yiğit Önen, önderliğinde düzenlenen turnuva, Çok çekişmeli geçen turnuvanın final karşılaşamasın ’da ilk seti 25-22 Gold Royal aldı. 2. Seti ise 25-23-  Kangırlı Gençlik aldı. 3. Seti 25-18 ve 4. Seti 25-22 alan Gold Royal turnuvanın şampiyonu oldu. 3. Takım ise Lapseki Eagles oldu.Turnuvada şampiyon olan takımın kupasını Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 2. Olan takımın kupasını ise AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, 3. Olan takımın kupasını ise AK Parti Genellik kolları başkanı Birol Günal verdi.

  Bu Akşam Kangırlı Gençlik ve Gold Royal arasında oynanan Final Maçı Voleybol Turnuvasında Kazanan "Gold Royal" oldu.

Lapseki Belediyesi katkılarıyla, Lapseki geçleri tarafından düzenlenen ‘2024 Lapseki Gençlik Voleybol Turnuvası’a 10 takım katılırken turnuva 15 gün kadar sürdü. 

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Belediyemizin katkılarıyla Lapseki geçleri tarafından düzenlenen düzenlenen ‘2024 Lapseki Gençlik Voleybol Turnuvası’ a 10 takım katıldı yaklaşık 15 gün kadar sürdü ve bu akşam hep birlikte büyük çekişme içirişinde geçen maçı hep birlikte izledik. Final maçının bir başka özelliği de bayan takım ile erkek takım finalde karşı karşıya geldi. Ben turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum katılımlarından dolayı, gençlik kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için”dedi.

 

Ercan Özçetin