Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Türk Kızılay'ı, Türkiye'de ve dünyanın çeşitli bölgelerinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Çanakkale'de de ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmayan Türk Kızılay'ı, "Sensiz Olmaz" sloganıyla bu Ramazan'da da bağışçıların katkılarıyla hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Türk Kızılay'ı gönüllüleri, Çanakkale'deki ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla bağışlanan yardım kolilerini tek tek dağıtıyor. Hem ülkemizdeki hem de dünya genelindeki mazlumların yanında olan Türk Kızılay'ı, Ramazan boyunca bereket dolu sofraların oluşmasına katkı sağlıyor.

Çanakkale Şubesi tarafından yapılan açıklamada, bağışlanan gıda kolilerinin köy köy, mahalle mahalle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı vurgulanarak, "Bu Ramazanda da bereket dolu sofralar sensiz olmaz. Siz kıymetli bağışçılarımızın Türk Kızılay'a emanet ettiğiniz gıda kolilerinin dağıtımlarını köy köy, mahalle mahalle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerçekleştiriyoruz" denildi. Bu şekilde, bağışçıların yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılmış oluyor.

Tuğba Kulasoy