Haziran ayın 15’inde başlayan ve 15 Temmuzda sora eren logo yarışmasına 70 ten fazla logo müracaatının olduğu fakat logoların yeterli bulunmadığından dolayı yarışma Ekim ayı meclisinde oy birliğiyle iptal edildi.

Ekim Ayı meclis gündemi maddeleri arasında yer alan ‘belediyeyi tanıtıcı logo yarışması sonuçlandırılması’ görüşülürken Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, söz alarak” Ben kendi fikrimi belirtmek istiyorum açıkça söylemem gerekiyorsa yarışmaya giren logolar şu an belediyemizin  kullandığı logodan daha güzel değil bu tabiki benim şahsi fikrim benim için yine de sizlerin vereceği karar önemli “dedi. Daha sonra yapılan oylamada alınan oy birliği kararla logo yarışması iptal edildi.

Meclis maddeleri arasında yer alan bir başka konu ise, yapımı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak olan yeni devlet hastanesi önünde yeni açılan caddeye isim verilmesi. Belediye başkanı yine söz alarak bu konuda söz almak isteyen ve isim önerisi olan var mı diye sordu meclis üyelerinden her hangi bir isim önerisi olmayınca Başkan Yılmaz , Ben uygun görürseniz bu caddeye ‘Özer’ caddesi isminin verilmesini istiyorum çünkü ilçeye yeni hastane yapabilmek için çok yer aradık ama bulamadık Özer ailesi buradaki hem de imarlı yerlerini verdiler hatta ilk etapta 5000 metre idi yetme ve ardından toplamda 10.000 metreye yakın yerlerini aldık bu yüzden öneriyorum, dedi ve meclis oy birliğiyle yeni açılan caddeye Özer isminin verilmesinin kararını aldılar.

Haber: Ercan ÖZÇETİN