1995 yılından beri hizmet vermekte olan ve 2018 yılında  yeni hizmet binasına taşınması sonrası her gün kapasitesini arttırarak hizmetlerine devam eden Lapseki Devlet Hastanesi ilk kez Ortopedi uzmanına kavuştu. Op.Dr.Hasan Keser aynı zamanda Lapseki Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı olarak görev yapacak.
 
Kaliteli ve hasta odaklı hizmet politikasını ön planda tutan hastanemiz genel ortopedik cerrahi, travma cerrahisi, çocuk ortopedisi, diz omuz artroskopisi ve kalça diz omur protezi gibi alanlarda Lapseki  ve çevre halkına hizmet vereceği öğrenildi. Dr. Keser yaptığı açıklamada “Hastanemizin yeniliği, tıbbi cihaz ve yeterliliklerinin fazla olması burada insanlara sağlık alanında güzel hizmetler verme adına beni heyecanlandırıyor. İnşallah diğer hekim arkadaşlarımız gibi ben de bölge insanlarına güzel hizmetler yapmak için çalışacağım” dedi.
 
Op.Dr.Hasan Keser Kimdir?
2009 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Op.Dr.Hasan KESER ,1985 doğumlu.Uzmanlık eğitimini 2016 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hastanesinde tamamladı. 2009-2011 yıllarında Sefaköy Sağlık Ocağı, 2011 2016 yıllarında ÇOMÜ Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde, 2016-2018 yılları arasında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde  ve 2018-2019 yılları arasında Özel Biga Can Hastanesi görev yaptı. Op.Dr.Hasan KESER evli ve bir kız çocuğu babası.