Dernek başkanı Hüseyin Duman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte belediye ek hizmet binasında AK Parti Grup başkanvekili Bülent Turan bir toplantı yaptı. Basına kapalı olan toplantıya Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’da katıldı.
Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan ‘Lapseki Dayanışma ve Geliştirme Derneği’ başkanı Hüseyin Duman” 2001 yılından beridir derneğimiz üyesi olan AK Parti Grup başkan vekili  Bülent Turan derneğimizin daveti üzerine bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır.Grup Başkanvekilimiz, Bülent Turan’a derneğimiz ilçemiz için yapmış olduğumuz çalışmalar ve yapmak istediğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk ayrıca gençler üzerine ve Lapseki’nin  geleceği hakkında düşüncelerimizi kendisine aktardık dernek  yönetim kurulu üyelerini tek tek dinledi bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz dernek adına.
Toplantımız sonrasında Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, derneğimize her zaman yardımcı olacağını bizlere söyleyen, Turan’a yoğun programlarına rağmen derneğimize zaman ayırarak bizlerle birlikte Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bizlere her zaman kapılarını açan belediye başkanı Eyüp Yılmaz'a çok teşekkür ediyoruz dernek yönetim kurulu adına”dedi.