2000 yılından beri Lapseki’nin gelişimi için hizmet veren Lapseki Dayanışma ve Geliştirme Derneği, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı ağırladı. Dernek Başkanı Hüseyin Duman ve yönetim kurulu üyeleri,  Belediye Ek Hizmet Binasında düzenledikleri toplantıda, Turan ve Yılmaz’a dernek hakkında bilgi vererek, değerlendirmelerde bulundular.
 
Lapseki Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Hüseyin Duman, ”2001 yılından beridir derneğimiz üyesi olan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, derneğimizin daveti üzerine bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a derneğimiz ilçemiz için yapmış olduğumuz çalışmalar ve yapmak istediğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca gençler üzerine ve Lapseki’nin geleceği hakkında düşüncelerimizi kendisine aktardık dernek yönetim kurulu üyelerini tek tek dinledi bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz dernek adına” dedi.
 
Duman, “Toplantımız sonrasında Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, derneğimize her zaman yardımcı olacağını bizlere söyledi.  Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a yoğun programlarına rağmen derneğimize zaman ayırdıkları için şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bizlere her zaman kapılarını açan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'a dernek yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN