Bir süredir devam eden iskele meydanı ‘Şehitler Camii’ ibadete açıldı.
Burada kılınan Cuma namazı sonrasında belediyeye ait tesislerde ve yeni belediye hizmet binası önünde belediyeden görevlileri tarafından aşure ikramı yapıldı.
Şehitler camiinde Cuma namazı sonrasında aşure ikramı yapılan yere eşi Hacer hanım ile birlikte gelen Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, vatandaşlara yakından ilgilendi. Kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Mübarek Muharrem ayındayız göreve geldiğimizden bu yana aralıksız her yıl düzenlediğimiz aşure ikramını bu gün yine vatandaşlarımıza yapıyoruz Lapseki Belediyesi olarak Allah kabul etsin. Tabi bunun yanında ‘Lapseki Şehitler Camiini ‘ ibadete açıldı ve Allah kabul etsin Cuma namazımızı orada kıldık. Şehitler camii Esenyurt belediyesinin katkılarıyla son durumuna getirdik Esenyurt belediyesi bundan sorasını bizlerin yaptırmasını istediler bizde tüm vatandaşlarımız ile birlikte belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşları, hayırsever vatandaşlar yani kısacası her kes bu işin içinde ‘Lapseki şehitler camii’ni kısa zamanda şadırvan, tuvaletler yani çevre düzenlemesini tamamlayacağız ilçemize sahil hattında güzel bir cami kazandırdığımıza inanamıyorum emeği geçen her kesten Allah razı olasun”dedi.
Programa ilçe kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe başkanı Recep Bulan, MHP ilçe Başkanı Hüseyin Doğan, CHP İlçe Başkanı Yaşar Genç, Muhtarlar derneği başkanı Mehti Arıcı, Ziraat odası başkanı İsmail Sevim ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ercan Özçetin