Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sedat Murat Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, üniversite – şehir, üniversite – yerel yönetimler işbirliğinin yanı sıra Lapseki’nin hızla büyüyen ve gelişen şehirleşme yapısındaki önemli yatırım odaklı hizmetleri konuşuldu.
ÇOMÜ rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sedat Murat Lapseki Belediyesine ziyaretleri kapsamında, Rektör Yardımcısı Bünyamin Bacak, Lapseki MYO Müdürü Engin Gür, Gelibolu Piri Reis MYO Müdürü İsmail Alagöz eşlik ettiler. Başkanımız ve Rektör Murat ziyaret sırasında Lapseki, eğitim ve üniversite hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İşbirliğine, istişareye büyük önem verdiklerini, Rektör Murat hocamızla birlikte çalışmaların devam ettiğini, Belediye olarak Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat’ın daima yanında olduklarını belirtti.Belediye Başkanı Yılmaz;  Rektör Prof.Dr. Sedat Murat’a  ve heyetine  ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi