Hafta sonu Pazar günü   kendi saha ve seyircisi önünde  çıkacakları Hastanebayırıspor maçı hazırlıklarını ilçe stadında yapan Lapsekispor antrenmanını  Kulüp başkanı Halil Özer, Başkan yardımcısı İsmail Gündoğdu ile birlikte idmanını izleyerek hafta sonundaki maçta başarılar dilediler.

Kulüp Başkanı Halil Özer, ”İkinci yarı maçları bu hafta başlıyor bizde evimizde oynayacağımız ikinci yarının ilk maçına galibiyetle başlamak istiyoruz.  Kaldığımız yerden lige devam etmek istiyoruz. İlçe takımımız Lapsekispor ligde her zaman hedefi olan ve her zaman başarı isteyen bir camiadır bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devre arasında hocamızın isteği doğrultusunda eksik olan bölgelerimize 4 oyuncu transfer yaptık ikinci yarıya Lapsekispor bomba gibi başlayacak biz Pazar günü oynayacağımız ikinci yarının ilk maçına taraftarımızı ve kısacası herkesi maça bekliyoruz”dedi.
Antrenör Erdinç Arif Bakır” İlk yarıyı hedeflediğimiz yerde maalesef tamamlayamadık  ama liderle aramızdaki puan farkı kapatılmayacak bir fark değil. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu ve yeni aramıza katılan arkadaşlarımızda oldu ve bu arkadaşlarımızın takımımıza çok katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Lapsekispor’u elimizden geldiğince el birliğiyle çalışarak layık olduğu yere getireceğiz “dedi.