Geçtiğimiz hafta Genel merkez tarafından Lapseki AK Parti ilçe başkanı olarak görevlendirilen Av. Namık Ergin, yerel seçimlerden bu yana AK Parti ilçe başkanlığı görevini yürüten Recep Bulan, Teşkilat Başkanı Şaban Kılıçan, Kadın kolları başkanı Firdes Kıroğlu ve Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çırak ile birlikte kurum amirleri ziyaretinde bulundu. 

AK Parti ilçe başkanı Av. Namık Ergin, teşkilat ile birlikte ilk önce ilçe Kaymakamı Tahir Şahin’i makamında ziyaret etti ardından belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ı makamında ziyaret etti son olarak ta ilçe emniyet müdürü Ömer Yıldız’ı makamında ziyaret etti. 
Genel merkez tarafından Lapseki AK Parti ilçe başkanı olarak görevlendirilen Av. Namık Ergin ve beraberindekileri belediye girişinde karşılayan belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Yerel seçimler öncesinde ilçe başkanı görevini yürüten Halil Özer kardeşimizin ilk genel meclis üyeliği için istifasının ardından ilçe başkanlığı görevi Recep Bulan arkadaşımıza verilmişti o tarihten bu tarafa kadar AK Parti ilçe başkanlığı görevini Recep Bulan arkadaşımız yürüyordu kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Yaklaşık bir yıldır uyum içerisinde çalışıyoruz yapmış olduğu hizmet ve bize verdiği destekten dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyorum.  Geçtiğimiz hafta Genel merkezimiz  tarafından Lapseki AK Parti ilçe başkanı olarak Av. Namık Ergin kardeşimiz görevlendirildi. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi uyum içerisinde bundan sonra Namık başkanımızla da memleketimize hizmet etmeye çalışacağız elimizden geldiğince imanlar çerçevesinde. Elbette ki bu bir bayrak yarışı daha önce Halil Özer ve diğer arkadaşlarımız vardı sonrasında Recep bey ve şimdi de Namık kardeşimiz var teşkilatlarımız ile birlikte ilçe merkez, belde ve köylerimize memleketimize hizmet etmek için var gücümüzle bu güne kadar olduğu gibi çalışacağız tekrar kendilerine hayırlı olsun Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı. 

AK Parti ilçe başkanı olarak görevlendirilen Av. Namık Ergin, ”Belediye başkanımız ifade etti yaklaşık 5-6 gün kadar önce genel merkezimiz tarafından bana verildi. Yerel seçim öncesinde Halil Özer kardeşimiz ilçe başkanıydı il genel meclis üyeliği için istifa etti vekaleten daha sonra ilçe başkanlığı görevi Recep abi devam etti. Göreve bana verilir verilmez basına açık olarak bir basın toplantısını yaptık teşkilatımız ile birlikte bütünleşme, istişare etme niyetiyle  göreve başladık. Bu gün itibarıyla AK Parti ilçe başkanlığı görevini yürüten Recep Bulan, Teşkilat Başkanı Şaban Kılıçan, Kadın kolları başkanı Firdes Kıroğlu ve Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Çırak ile birlikte kurum amirleri ziyaretinde bulunduk. Belediyemiz bizim göz bebeğimiz Eyüp başkan i çok uzun dönmeden beri beraber çalıştığımız, tanıdığımız, bildiğimiz, sevdiğimiz bir başkanımız inşallah bundan sonraki dönemde hem belediyeyle hem de içimizde diğer bürokrasiyle, hem muhtarlarımız la birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacağız inşallah” dedi.