Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaklaşık bir yıl kadar önce temeli atılan Umurbey Ortaokulu tamamlandı, bahçe düzenlemesi yapılıyor.

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi yapılan Umurbey Ortaokulunu gezerek incelemelerde bulundular.

İl Genel Meclis üyesi Halil Özer, ”Umurbey Ortaokulunda daha önce depreme dayanıksız ve kullanılamaz raporu gelmişti il özel idaremiz tarafından ihaleye çıkarıldı çevre düzenlemesiyle birlikte yaklaşık 6 milyona yakın bir projede sona gelindi, çevre düzenlemesi yapılıyor. Bizde çalışma arkadaşım Hasan Engin ve Kaymakamımız Tahir Şahin İle birlikte okulumuzu gezdik ve çok güzel bir okul olmuş emeği geçen, İlçe Kaymakamımız Tahir Şahin’e, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 

İl Genel meclis üyesi Hasan Engin ”2018-2019 ve 2020 yılı Lapseki’de tabiri caiz ise, Milli Eğitim'de çığır açma dönemi oldu. İlçe merkezinde İsmail Baykut ilk-orta okulu, İmam hatip lisesi, Plevne orta okulu ve bu gün birlikte gezdiğimiz Umurbey orta okulu hepsi yenilendi. Bu hizmetlerde katkısı olan başta Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ve kısacası emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.


Kaynak: Haber Merkezi