Vali Orhan Tavlı, Lapseki Spor Kulübü Başkanı Halil Özer, 2. Başkan Hasan Engin, Başkan Yardımcısı İsmail Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Doğan’ı kabul etti.
 
Futbol takımı antrenörü Erdinç Arif Bakır, yardımcı antrenör Arkın Kamaşık, futbolcular Hasan Hüseyin Çalışır, Ahmet Hüseyinoğlu, Feyzullah Sarıoğlu, İsmail İnan, Judo takımı antrenörü Gökay Yıldız, judocular Emin Ömer Akışık, Berkay Baysal, Hüseyin Sezer, Bünyamin Yılmaz, Yezda Kaya ve Nisa Demir’in de bulunduğu ziyarette Vali Orhan Tavlı, Lapseki Spor Kulübü Başkanı Halil Özer ve beraberindekiler ile bir süre görüşerek sohbet etti.
 
Ziyarette; Lapseki Spor Kulübü Başkanı Halil Özer ve beraberindekiler Lapseki Spor Kulübü’nün mücadele ettiği müsabakalar ve kulüp faaliyetleri hakkında Vali Orhan Tavlı ’ya bilgi verdiler. Yapılan görüşmelerin ardından Lapseki Spor Kulübü Başkanı Halil Özer ve beraberindekiler Vali Orhan Tavlı‘ya Lapseki Spor Kulübü futbol ve judo formasını takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali Orhan Tavlı, Lapseki Spor Kulübü’ne mücadele edecekleri müsabakalarda ve çalışmalarında başarılar diledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi