Lapseki Köylere Hizmet götürme birliği meclis üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin yapılan hizmetleri yerinde görmek ve incelemek için köy köy geziyorlar.

İlçenin dağ köylerinden biri olan Beyçayır köyünde yaşayan vatandaşların içme ve kullanma suyunu temin ettiği su deposunda sıkıntı yaşandığından yeni su deposu yapılacak.
Geçtiğimiz gün ihalesi yapılan Beyçayır köyüne 75 tonluk su deposu yakın bir zaman içerisinde başlayacak.

Su deposunda sıkıntı olduğu ve bazı yerlerinden su kaçırdığı için tekrar yeni bir su deposunun yapılacağını dile getiren İl Genel Meclis üyesi Hasan Engin ve Halil Özer, ”Köy muhtarımız ve İl Özel İdaresinden mühendis arkadaşlar ile birlikte su depolarını incelemek için gittik yerinde gördük, sorunu biliyoruz, Yeni bir su doposuna ihtiyaç olduğunu yerinde tespit ettik. Yaptığımız incelemeler neticesinde Beyçayır köyümüze yeni bir su deposu yapacağız. İhalesini geçtiğimiz gün yaptık kısa sürede başlayacak ben emeği geçen başta çalışama arkadaşım Hasan Engin, İlçe Kaymakamımız Tahir Şahin’e , Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.