AK Parti İl Genel Meclis üyeleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde de Meclis Üyeliği görevinde bulunan Halil Özer ve Hasan Engin, geçtiğimiz gün meclis başkanı İlçe Kaymakamı Fatih Çelikkaya başkanlığında yapılan ihalenin ardından bazı açıklamalarda bulundu.

İl Genel Meclis üyesi Hasan Engin, “Lapseki İlçemizde yenilikler Yatırımlarımız, planlarımız geleceğimizin teminatı çocuklarımız için devam ediyor.  Daha önce Plevne ortaokulu, İsmail Baykut ortaokulu, imam hatip lisesi, İçtaş teknik lisesi, Umurbey ortaokulu nu bitirmiştik. Şimdi ise Lâpseki Şehit Hüseyin Çetin imam hatip ortaokulunun güçlendirme ihalesini yaptık. 3 ay gibi kısa bir zamanda teslim edilecek. Lapseki’mize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun Onlar sadece konuşurlar biz ise iş yaparız. Bu yapılan işleri ilçemize kazandıran başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ a, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ilçe kaymakamımız  Fatih Çelikkaya ‘ya Belediye  başkanımız Eyüp Yılmaz’a ilçe Başkanımız Namık Ergin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Genel Meclis üyesi Halil Özer, "Bir çoğumuzun öğrenim gördüğü zamanında ilkokul ve lise olarak ta hizmet veren Şehit Hüseyin Çetin imam hatip ortaokulumuzun güçlendirme yapım işi ihalesini yaptık. Daha önce Plevne ortaokulu, İsmail Baykut ortaokulu, imam hatip lisesi, meslek lisesi, Umurbey ortaokulu işlerini bitirip yeni binalar ilçemize kazandırmıştık. Şimdi ise Lâpseki Şehit Hüseyin Çetin imam hatip ortaokulunun güçlendirme ihalesini yaptık. 3 ay gibi kısa bir zamanda teslim edilecek. Lapseki’mize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Bu yapılan işleri ilçemize kazandıran başta AK Parti Grup Başkan vekilimiz  Bülent Turan’a Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ilçe kaymakamımız Sayın Fatih Çelikkaya’ya Belediye başkanımız Eyüp Yılmaz'a, İlçe başkanımız Namık Ergin’e çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Ercan ÖZÇETİN