Çanakkale’de koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında gelinen seviye ile ilgili İl Pandemi Kurulu toplandı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında İl Pandemi Kurulu Toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında Deniz Polisevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Çanakkale İli Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı ve kurul üyesi kamu kurum temsilcileri katıldı.
Koronavirüs İle Mücadele Devam Ediyor

İl Pandemi Kurulu’nda koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında gelinen seviye ile ilgili kurul üyeleri ile görüşüldü.

Çanakkale genelinde yürütülen pandemi çalışmaları kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, filyasyon ve izolasyon takip çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Sinem Topaloğlu tarafından Koronavirüs ile mücadelede ilimizin son durumu, gelinen seviye, yapılan çalışmalar ve bundan sonra izlenecek çalışma planı hakkında sunum yapılarak kurul üyeleri bilgilendirildi. Vali Aktaş, ülkemiz genelinde olduğu gibi Çanakkale’de de Koronavirüs salgını ile mücadelenin sürdüğünü, çeşitli tedbirler alındığını ve alınan tedbirlerin titizlikle uygulandığını belirtti.

Toplantıya katılan İl Pandemi Kurulu Üyelerinin tek tek görüş, öneri ve düşüncelerini de dinleyen Vali İlhami Aktaş, “Pandemi ile mücadelede canla başla çalışan tüm kamu görevlilerine ve duyarlı davranan Çanakkaleli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemede başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi