Çardak Belediyesi koordinatörlüğünde İzmir’deki depremin izlerini silmek için bir gönül köprüsü kurularak yardım malzemesi gönderildi.
30 Ekim’de İzmir'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki tüm Türkiye'yi yasa boğan ve büyük bir yıkıma sebep olan deprem için Türkiye'nin dört bir yanında yardım malzemeleri İzmir’e doğru yola çıktı. Çardak Belediyesi koordinesiyle Çardaklı vatandaşların da katkılarıyla birçok yardım malzemesi hazırlandı.

‘’YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ’’
Çardak Belediyesi koordinesinde Çardaklı vatandaşların da desteği ile toplanan yardım malzemeleri İzmir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere Çardak Belediyesi Deprem Yardım Aracına yüklenerek yola çıktı. Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, ‘’Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Yaralarımızı birlikte saracağız’ ’diyerek Çardak halkına yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Semerci, ‘’Depremin açtığı yaraları bir nebze de olsa sarmak adına yola çıkan yardım malzemelerimiz İzmir'e ulaştı. Bu zor günleri dayanışma içinde, hep birlikte atlatacağız.’’ açıklamasında bulundu. İzmir’e kısa sürede giden yardım malzemeleri depremzedelere dağıtılmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştırıldı.
 
Tuğba Kulasoy