Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesine salça fabrikası yatırımı yapmak isteyen Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Türevleri San. Tic. A.Ş. firma yetkilileri ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi temsilcileri ÇTSO’yu ziyaret ederek, gerçekleştirecekleri yatırım hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen görüşmede, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Yatırım Destek Müdürü Zahid Tuncel, Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Türevleri San. Tic. A.Ş firma yetkilileri Turgay Okalin, Timuçin Devrim Yalı, Genel Sekreter Sema Sandal ve GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Recai Başaran hazır bulundu.

Gerçekleşen görüşme hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İlimiz son dönemde yapılan orta ve büyük ölçekli yatırımlarla yatırımcılarımız için cazibe merkezi haline geldi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve çevre bağlantı yolları ile İstanbul, İzmir ve Bursa üçgeninin merkezinde yer alan ilimiz, Avrupa ülkelerine çıkış noktasına olan yakınlığıyla da yatırımcılarımız tarafından tercih edilir hale geldi. Coğrafi konumu ve doğal kaynaklarıyla tarıma dayalı sanayimizin hammaddeye ulaşımında yatırımcımıza önemli fırsatlar sunan ilimiz, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcımıza sunduğu imkânlarla da öne çıkıyor. Gıda üretim sektöründe büyük tecrübeye sahip Casa Emtia firması, balık yağı ve balık unu üretiminde edindiği tecrübeyle ilimizde salça fabrikası kurmak istemesi iş dünyası temsilcileri olarak bizleri son derece memnun etmektedir. İlimizde bir kişinin bile istihdam edilerek evine aş götürmesi bizim için çok kıymetli. Bizlerin de yatırımcımızın önünü açmak ve devletimizin bölgemize sağladığı destek ve hibe mekanizmalarında yatırımcılarımızı bilgilendirmek temel görevimiz. Odamızın kapısı yatırımcımıza destek olmak üzere 7 gün 24 saat sonuna kadar açık.” diyerek,  firma sahiplerine gerçekleştirmeyi düşündükleri salça fabrikası kurulumu için başarılar diledi.


Kaynak: Haber Merkezi