Çanakkale İl Kongresi'ne katılan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Lapseki’de Parti binası açılışını da yaptı. 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın Lapseki’de  partisinin ilçe başkanlığı açılışında, yakın bir yere AK Parti ilçe başkanlığı tarafından asılan pankart çok konuşuldu. AK parti İlçe başkanlığı tarafından asılan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında fotoğrafının bulunduğu pankartta ‘Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, haktan, hakikatten bakın siz’ yazılı pankart ilçe başkanlığı programına katılanların dikkatinden kaçmadı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ilçe başkanı Hüseyin Duman ile birlikte  Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ilçe başkanlığı binasına geldiler.
  Açılış programına ise CHP ilçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, CHP İl genel meclis üyesi Ali Özkan Aldemir, İYİ Parti İlçe başkanı Yakup Uzun, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi İsmail Sınmaz, Lapseki Ziraat odası başkanı İsmail Sevim katıldılar.

Açılışta konuşan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan” DEVA partisi Türkiye’nin dört biryanında çok hizlı bir şekilde örgütleniyor. Ülkemizin şu ana kadar 430 ilçesinde ilçe başkanlığını oluşturduk ve hızlı bir şekilde ilçe kongrelerimizi yapıyoruz. İlçe kongreleri belli bir aşamaya gelince il kongrelerini yapıyoruz ve önümüzdeki süreçte de 41 il eşiğini geçip arkasından da inşallah büyük kongremizi yapacağız. Ülkemizin sorunları büyük gittikçe de büyüyor bu problemlere mevcut iktidar artık çözüm bulamıyor biz bunun böyle olacağını gördüğümüz için DEVA partisini kurduk ve bu günkü iktidar sonrası için hazırlanıyoruz”dedi.

Genel başkan Ali Babacan Daha sonra ilçe başkanı Hüseyin Duman ile birlikte pasajda bulunan iş yerlerini ziyaret etti.
 
Ercan Özçetin