İYİ Parti İlçe Başkanlığı, Milletvekili Bülent Turan’ın Lapseki’ye Millet Bahçesi yapılacağını duyurması üzerine tepki gösterdi.  İyi Parti İlçe Başkanlığı, sosyal medyada ‘’Milletin Çamlığına, Sosyal Tesisine sahip çıkamayanlar millet bahçesi müjdesi vermenin sevincini yaşıyor’’ paylaşımında bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz günlerde Ezine ve Biga’nın ardından Lapseki’ye Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi. “Şehirlerimizin çevreci bir anlayışla kalkınması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Turan, “Çanakkale’miz Millet Bahçeleriyle daha yeşil bir kimliğe bürünüyor. Kadim tarihi, kültürel, doğal ve turistik tüm çekicilikleriyle öne çıkan Lapseki’mize 35 dönümlük alanda Millet Bahçesi yapacağız” açıklamasında bulunmuştu.
Turan, Millet Bahçesi için çalışmaların başladığını belirterek, “Lapseki Belediyemizin projelerine desteğimiz devam edecek” ifadelerine yer vermişti.

‘’TAM BİR AKIL TUTULMASI’’
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın Lapseki’ye Millet Bahçesi yapılacağını duyurmasından sonra İYİ Parti İlçe Başkanlığı sosyal medyada tepkisini gösterdi. Akıbeti uzun zamandır belli olmayan Çamlık Çay Bahçesi ve AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin olumlu kararıyla işletmesinin kiraya verilmesi kabul edilen Belediye Sosyal Tesisleri’nin durumları hatırlatıldı. İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabında, ‘’Milletin Çamlığına, Sosyal Tesisine sahip çıkamayanlar millet bahçesi müjdesi vermenin sevincini yaşıyor. Tam bir akıl tutulması. Memleketteki var olan ağaçları kesip, yok ettikten sonra millet bahçeleri ile yeşillendirme çabasına girişilmesi de ayrı bir akıl tutulması’’ ifadeleri yer aldı.
 
Tuğba Kulasoy