Lapseki’de çalışma hayatına başlayan Alpaslan Ergün Gür kurumda edindiği tecrübenin ardından Çanakkale PTT Başmüdürlüğü’nde Başmüdürlük görevine atandı.
 
Postadan bankacılığa birçok alanda faaliyet gösteren 180 yıldır hizmet veren  PTT’nin Çanakkale Başmüdürlüğüne   Çanakkale PTT Başmüdürlüğüne  bağlı 12 PTT Merkez  Müdürlüğü , Merkez Müdürlükleri kapsamında 8’i lokal 1’i mobil olmak üzere 15 PTT şubesi ve 13 PTT acentesi bulunuyor.  Geçtiğimiz yıl Çanakkale PTT Başmüdürlüğüne bağlı Çanakkale PTT Merkez Müdürlüğü Posta ve Kargo Dağıtımı Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesine  yapılan ek binada  hizmet vermeye başlamıştı. Posta ve kargo hizmetleri  sevkiyatı da bu binadan  sağlanmaya devam ediyor. PTT’nin Çanakkale’deki tüm işleyişinden sorumlu olan Çanakkale Başmüdürlüğü görevine ise 1993 yılında, Lapseki PTT Merkez Müdürlüğü’nde memur olarak meslek hayatına başlayan Alpaslan Ergün Gür atandı.
 
ALPASLAN ERGÜN GÜR KİMDİR?
 
Evli ve iki çocuk babası olan Gür, profesyonel çalışma hayatına 1993 yılında, Lapseki PTT Merkez Müdürlüğü’nde memur olarak başladı. Daha sonra Çanakkale PTT Başmüdürlüğü Personel ve İdari İşler / İşletme ve Teknik Birimler Müdürlüklerinde çalışıp, 1998 yılında şef  unvanı alarak 2018 yılında da müdür unvanını alarak Çan PTT Merkez Müdürlüğünde görevine devam etti. kurumda edindiği tecrübenin ardından Çanakkale PTT Başmüdürlük görevine atandı.
 
Tuğba Kulasoy