Hacıömerler Köyünde aylarca süren fiber internet, telefon kazı, gömü ve kablo döşeme işlemlerinde sona gelindi. Köy muhtarlığı evlere hizmete yakın zamanda başlanacağı duyuruldu.
‘’Köyümüze hayırlı olsun’’ diyerek müjde veren Hacıömerler Köyü Muhtarlığı, aylarca süren fiber internet - telefon kazı, gömü ve kablo döşeme işlemleri bittiğini duyurdu. Çok yakın zamanda evlere hizmet verilmeye de başlanacağını paylaşan muhtarlık,’’ Köyümüz çok güzel ve çok değerli bir hizmete kavuşmuştur. Halkımız 100 Mbps kadar hız alabilecektir’’ açıklamasını yaptı.

ÖĞRENCİLER EĞİTİMLERİNE DEVAM EDEBİLECEK
Hacıömerler Köyü gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Son olarak internete kavuşan köyde, pandemi sürecinde evden eğitim gören öğrencilerin mağduriyeti artık kalmayacak. Hacıömerler Köyü Muhtarlığı, fiber internet alt yapı çalışmalarında destek olan yerel yöneticilere ve siyasilere teşekkürleri sundu. Köy Muhtarlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bu aşamada maddi, manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan beye, Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu’na , İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Çelikkaya beye, Çardak Belediye Başkanımız Sayın Metin Semerci bey ve ekibine , Ak Parti İl Genel Meclis Üyelerimiz Sayın Halil Özer ve Sayın Hasan Engin beye, İl Özel İdaresin den İnşaat Mühendisi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Türker beye, Lapseki Özel İdaresi V. Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan beye ve çalışanlarına, Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanlarına, Türk Telekom yetkililerine, Köy muhtarımız ve heyetine, köy Halkımıza, yardımseverlerimize çok teşekkür ederiz. Hepsinden Allah Razı Olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Tuğba Kulasoy