İl Genel Meclis bütçesinden, Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne aktarılan ödenekle Lapseki köylerinde çalışmalar başladı. Bu kapsamda 5 köyde parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor.

İl Genel Meclisinden ayrılan ödenekler aktarılınca köylere yapılacak çalışmalar hız kesmeden başladı. CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ilçe örgütümüz ve  meclis üyelerimizle birlikte, halkımızın yanında olmaya ve imkanlar ölçüsünde köylerimizdeki sorunları çözmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda yine İl Genel Meclis bütçesinden, Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne aktarılan ödenekle, köylerimize kilitli parke taş döşeme çalışmaları yapılmaktadır’’ dedi.

İlçe Başkanı Genç, Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne aktarılan ödenekle Çamyurt Köyüne  2265 m2, Dereköy ‘e 1330 m2, Yenice Köyüne 2265 m2, Dişbudak Köyüne  1330 m2 ve Gökköy’e 1330 m2 alana parke  taş döşeme çalışma yapıldığını belirtti.

CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç,  çalışmaların diğer köylerde de hızla başlayacağını söyleyerek, ‘’Yenice köy ve Çamyurt'ta devam eden çalışmalar, diğer köylerde de program dahilinde en kısa sürede başlayacaktır. Köylerimize hayırlı olmasını diliyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Tuğba Kulasoy