Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından online olarak düzenlenen Belediyelerde Denetim Eğitimi’ne Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan katılım gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı işbirliğiyle hazırlanan “Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi” kapsamında ‘Belediyelerde Denetim’ Eğitimleri veriliyor.  CHP Parti Okulu tarafından Korona virüs nedeniyle yüz yüze yapılamayan eğitimler, çevrimiçi toplantılar ile sürdürülüyor. Yaklaşık 30 kişilik gruplar halinde yapılan eğitimlere, belediyelerde görev yapan CHP’li belediye meclis üyeleri katılım gösteriyor. Geçtiğimiz gün Aydın, Iğdır illeri ile beraber Çanakkale’de CHP Parti okulu’nun eğitimlerine katıldı.

TOPLANTI ONLİNE GERÇEKLEŞTİ
Geçtiğimiz gün Belediyelerde Denetim Eğitimi Aydın, Iğdır ve Çanakkale belediye meclis üyeleriyle gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eğitime Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erdan, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Aydın İl Başkanı Ali Çankır katılım gösterdi.
Belediyenin gelirleri, giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemleriyle ilgili bilgilerin aktarıldığı eğitimlerde, belediye meclis üyelerinin çalışma stratejilerinin de üzerinde duruldu.

Tuğba Kulasoy