Lapseki AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, İlçe Merkezine kurulan halk pazarını, Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer. Hasan Engin, gençlik kolları başkanı Oğuzhan  Çırak ,kadın kolları başkanı Firdevs Kıroğlu, ile birlikte gezerek pazarcı esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Pazarcı esnafıyla sohbet eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Kapalı Pazar yeri inşaatının kısa zamanda başlayacağını ve çok büyük bir aksilik olmaz ise 8 ay gibi kısa bir zamanda bitirileceğinin müjdesini verdi pazarcı esnafına.

AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ise” Pandemi dönemi nedeniyle bir çok programlarımızı yapamadık belediye başkanımız büyüğümüz abimiz Eyüp Yılmaz ile birlikte sık sık görüşüyoruz ilçemiz için yapımı devam eden ve yapılacak işler konusunda bilgi alıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz sürekli sahada vatandaşlarımız ile görüşüyor sorunlarını dinliyorlar. Ben ilçemizde haftada iki gün kurulan halk ve semt pazarını geziyorum bu hafta belediye başkanımız, il genel meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte gezdik”dedi.
 
Ercan Özçetin