Mülkiyeti Umurbey Belediyesi’ne ait olan akaryakıt istasyonu düzenlenen törenle açılarak Umurbey’e kazandırıldı.

Mülkiyeti Umurbey Belediyesine ait akaryakıt istasyonu Belediye Başkanı Dr.Erdal Doğan'ın ve Belediye Meclis Üyelerinin destekleriyle yap-işlet-devret modeli kullanılarak işletmesini Filotim A.Ş’ye kiraladı. Umurbey Beldesine en son teknolojilerle donatılmış modern bir tesis kazandırmak amacıyla yapılan Umurbey Shell Akaryakıt istasyonun açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Törene CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, CHP Lapseki ve Gelibolu İl Genel Meclis Üyeleri ve CHP Lapseki ve Gelibolu İlçe Yönetimi ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Akaryakıt istasyonunun açılış kurdelesini CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Umurbey Belediye Başkanı Dr.Erdal Doğan ile Filotim A.Ş. Yetkilileri Serdar Berişbilal ve Arif Tolga Bayık kesti.

Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, ‘’Akaryakıt istasyonu ile beraber böyle bir dönemde beldemizde istihdam arttı. Hayırlı olsun hem Umurbey’e hem Tolga Bey’e’’ ifadelerinde bulundu. Filotim A.Ş yetkilisi Tolga Bayık ise tamamıyla yeni teknolojilerle donatılmış tesis için ‘’ Umurbey’e yakışan bir iş oldu’’ dedi. Açılışın ardından tesis, beldeyi ziyaret eden misafirlere hizmet vermeye başladı.
 
Tuğba Kulasoy