Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Lâpseki’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Lapseki’yi karış karış gezen Arslan, CHP ilçe teşkilatlarına ve belediye başkanlarına ziyarette bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan meclis üyeleri ve belde yöneticilerinden oluşan bir heyetle birlikte Lâpseki’de ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Lâpseki CHP İlçe Teşkilatını ziyarette bulunan Arslan, Lâpseki CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet ederek yerel yönetimlerde beraberliğin sağlanması ve daha çok çalışılması için yapılması gerekenler konuşuldu.
CHP Lapseki İlçe Teşkilatını ziyaretinden sonra Çardak CHP Belde Teşkilatına ziyarette bulunan Belediye Başkanı Arslan’a CHP Lapseki İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Şaban Genç eşlik etti. Bir süre sohbet edilerek fikir alıverişinde bulunulduktan sonra Arslan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’yi ziyaret etti. İki başkan gerçekleşen ziyarette bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Semerci, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çardak ziyaretinin ardından Umurbey CHP Belde Teşkilatına ziyarette bulundu. Arslan, teşkilatı ziyaretinin ardından Umurbey Belediye Başkanı Erdal  Doğan’ı ziyaret etti. Başkanlar gerçekleşen ziyarette bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Doğan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın Lapseki ziyaretlerinde karşılıklı bilgi paylaşımında bulunularak, dayanışma ve işbirliğini geliştirmeye yönelik fikir alışverişi yapıldı.
 
Tuğba Kulasoy