CHP Lapseki İlçe Örgütünün üye çalışmaları devam ediyor. CHP içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde üyelerini tek tek arayıp, hatırını soruyor.

CHP Lapseki İlçe örgütü, kadın kolları ve mahalle temsilcileri olarak üç koldan yapılan aramalarla, üyelerini arama çalışması gerçekleştirdi. Üyelerini arayarak dinleyen her probleme çözüm sunan ilçe örgütü, dayanışmayı da arttırmayı hedefleyerek üyelerinin gönüllerini aldı.  Üyelerinin hal ve hatırlarını soran CHP’liler sıkıntı, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.
Çalışmalarını büyük bir titizlikle ve sürdüren CHP ilçe örgütü, sosyal medyadan da üyeleri ile iletişimi sürdürüyor. Sosyal medya kullanan üyeler aralarında iletişim grupları oluşturarak anlık gelişmeleri de takip edebiliyorlar.

CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, ‘’Aradığımız her üyemiz, hatırlandığı ve yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimiz için memnun oluyorlar. Zira zor günlerden geçiyoruz. Herkes payına düşeni az ya da çok,  bir şekilde yaşıyor. Bu dönemlerde birbirimize destek olmak, en azından "Nasılsınız? Var mı bir sıkıntınız?" Diyebilmek herkese iyi gelecektir.  Ayrıca Gençlik kollarımız "1 Mont, 1 Bot" kampanyasıyla ihtiyaç sahipleri çocuklarımızı bu soğuk havalarda bir nebze de olsa mutlu ettiler. CHP İlçe örgütü olarak tüm enerji ve imkanlarımızla ve  çalışmalarımızla halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz!’’ dedi.

Tuğba Kulasoy