Kepez Özgür Kadın Dayanışması Topluluğu Umurbey Belediye Başkanı Dr.Erdal Doğan'ı ziyarette bulundu. Ziyarette kadına yönelik şiddette karşı mücadele ve dayanışma hakkında bir süre görüşüldü.

Belediye Başkanı Dr.Erdal Doğan Kepez Özgür Kadın Dayanışması Topluluğundan Sema Çoban, Gül Yılmaz Çetin ve Müfide Koca’yı makamında ağırladı. Topluluk Yetkilileri Sema Çoban, Gül Yılmaz Çetin ve Müfide Koca Kadına Yönelik Şiddette Karşı Mücadele ve Dayanışmanın önemi kapsamında yapılan ve yapılacak olan projeleri hakkında başkan Doğan’a bilgi verdiler.

Ziyarette Başkan Doğan, Özgür Kadın Dayanışması Topluluğu yetkilileriyle kadına yönelik şiddetle mücadele yönünde istişarelerde bulunarak  "Artık bir Kadın daha hayattan zorla koparılmasın" ifadelerinde bulundu.  Kadınların her daim destekçisi olduğunu ve T.C.Umurbey Belediyesi olarak kadınlar için gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Doğan, Kepez Özgür Kadın Dayanışması Topluluğunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı Sema Çoban, Gül Yılmaz Çetin ve Müfide Koca’ya teşekkür etti.

Tuğba Kulasoy